آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام

آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام
5
(1)

وقتی در حال گشت و گذار در پیج های اینستاگرام هستید شاهد پیج هایی که متفاوت با پیج های دیگر دارد هستید که گزینه های مختلفی دارند مثل گزینه( تماس و ایمیل و غیره) ک این پیج ها بیزینسی یا به اصطلاح تجاری شده اند ما در این مقاله آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام را به طور کامل به شما آموزش داده ایم با ما همراه باشید.

اینستاگرام حدودا دو سال قبل یعنی در سال ۲۰۱۸ امکان بیزینسی کردن پروفایل اینستاگرام را برای برخی از اکانت‌های اینستاگرام فراهم کرد تا در پی آن این اکانت‌ها بتوانند پیج خود را بیزینسی کنند. قطعا در این مورد اکثر اکانت‌های شرکت‌های معروف اقدام به استفاده از این ویژگی کردند؛ زیرا با استفاده از این امکان می توانستند به راحتی تعداد بازدید کلی اکانت و پست‌ های منتشر شده را دانسته و  به این صورت که با فعال کردن بیزینس در اینستاگرام با دریافت اطلاعات آماری از این که چه تعداد از فالوورها زن و یا مرد هستند و یا اینکه از کدام شهر و کشور بیشترین مخاطب‌ها را به خود اختصاص داده اند و اطلاعات اماری دیگر که امروز در این مقاله این موارد را گوشزد خواهیم کرد. اما جای نگرانی برای اکانت‌های معمولی نیست چون امروزه همه ی اکانت‌های اینستاگرام می توانند از ویژگی بیزینس در اینستاگرام استفاده کنند.

با تبدیل پیج عادی به بیزینس پروفایل چه ویژگی‌هایی در اختیار شما قرار می‌گیرید؟

بعد از تبدیل یک پیج عادی اینستاگرام به یک بیزینش پیج، شما به تمامی ابزارهای مخصوص کسب و کار در اینستاگرام دسترسی پیدا خواهید کرد. علاوه بر دکمه های ارتباطی در بالای صفحه اینستاگرام، اطلاعات آماری دقیق و منحصر به فردی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در پایین هر پست قسمتی تحت عنوان «View Insight» اضافه خواهد شد که با مراجعه به این قسمت اطلاعات دقیق‌تری از از میزان تاثیرگذاری پست شما به نمایش در خواهد آمد. لیست کامل این اطلاعات به شرح زیر است:

۱)تعداد لایک هر پست (این اطلاعات در پیج های عادی هم در دسترس است.)

۲)تعداد کامنت های دریافت شده برای هر پست (این اطلاعات برای پیج های عادی هم در دسترس است.)

۳)تعداد کسانی که پست شما ذخیره کرده اند.

۴)تعداد کسانی که بعد از مشاهده پست، به صفحه پروفایل شما مراجعه کرده اند.

۵)تعداد کسانی که بعد از مشاهده پست، شما را فالو کرده اند.

۶)درصد واکنش برانگیزی پست برای مخاطب (نسبت کل واکنش‌هایی که مخاطبان نسبت به پست نشان داده اند به کل مخاطبانی که پست را دیده‌اند.)

مراحل آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام

با دنبال کردن قدم به قدم این راهنما، به سادگی می‌توانید یک حساب تجاری اینستاگرام ایجاد کنید.

نکته: برای استفاده از بیزینس پروفایل باید یک صفحه فیسبوک داشته باشید و ادمین آن باشید. اما اگر نداشته باشید هم موردی ندارد.

۱_برای شروع، وارد حساب کاربری اینستاگرامتان بشوید.

۲_در قسمت Account Settings گزینه‌ی Switch to Business Profile را انتخاب کنید.

آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام

۳_در این مرحله، از شما خواسته می‌شود وارد اکانت فیسبوک خود بشوید.

 

آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام

۴_بعد از مشخص شدن حساب فیسبوک مورد نظر، شما به صفحات فیسبوکی که مدیریت آنها به عهده این حساب است دسترسی خواهید داشت و می‌بایست صفحه فیسبوک مورد نظرتان را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که این صفحه از این پس به اکانت تجاری اینستاگرام شما متصل خواهد بود و امکان اتصال آن به هیچ صفحه دیگری وجود ندارد. البته همانطور که گفتیم، شما باید ادمین این صفحه فیسبوک باشید و فقط یک صفحه را می‌توانید متصل شوید.

۵_سپس اینستاگرام از شما می‌خواهد یکی از اطلاعات تماسی که در صفحه فیسبوکتان قرار دارد را انتخاب کنید؛ شماره تماس خدمات مشتری، ایمیل و یا آدرس پستی تا در صفحه اینستاگرام شما دکمه کانتکت یا همان تماس نمایش داده شود در این قسمت هم انتخاب حداقل یکی از این موارد الزامی است.

امکانات بیزینس پروفایل اینستاگرام چیست؟

۱_(Contact Button) دکمه‌ای برای تماس با شما

یکی از بهترین امکانات این آیتم،این است که شما میتوانید راه های ارتباطی خود را با مشتری ها در صفحه خود به اشتراک بزارید تا برای درخواستشان با شما بتوانند تماس بگیرند.این دکمۀ تماس (Contact button) در بالای پروفایل شما به نمایش در می‌آید و با استفاده از آن می‌توانید آدرس، شماره تلفن و ایمیل مرتبط با کسب ‌وکارتان را درج کنید تا مخاطبان بتوانند به راحتی شما را پیدا کنند.

آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام

۲_ (Instagram Insights)ابزار آنالیز پست‌ها و مخاطبان

با بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام تان با یک بخش جدید در اکانت خود روبرو خواهید شد که به بخش insights و با آیکون آمار مانندی نشان داده میشود. زمانی که پیج خود را بیزینسی می کنید، این آمار و اطلاعات به صورت خودکار برای شما نمایش داده می شوند. فقط باید دقت داشته باشید که این اطلاعات مربوط به پست‌هایی است که بعد از بیزینسی کرن پروفایل اینستاگرام خود قرار می دهید. زمانی که وارد بخش insight پروفایل ود می شوید، صفحه ای با سه بخش مجزا برای شما نمایش داده می شود.

  • CONTENT
  • ACTIVITY
  • AUDIENCE

بخش Content از چه قسمت‌های تشکیل شده است؟

  • Overview: در این بخش تعداد تمام پست‌ها و استوری‌هایی را که در این هفته منتشر کرده اید، را نمایش می دهد.
  • Posts: شما در این بخش می توانید تعداد بازدید تمام پست‌های خود را مشاهده کنید.
  • Stories: شما در این بخش می توانید تعداد بازدید استوری‌های خود را مشاهده کنید.

بخش Activity از چه قسمت‌های تشکیل شده است؟

  • Discovery: در این بخش تعداد بازدید یک هفته ای پیج شما را نشان می دهد. در این بخش دو گزینه به نام reach و impressions وجود دارد. در بخش reach تعداد بازدید یک هفته ای پیج شما بدون تکرار نمایش داده می شود و در بخش impressions تعداد بازدید یک هفته ای پیج شما با تکرار نمایش داده می شود. بدین منظور که ممکن است یکی از فالوورهای شما پیج شما را در طول یک هفته ۳ بار تماشا کرده باشند.
  • interactions: تعداد کاربرانی که در طول یک هفته پروفایل شما را مشاهده کرده اند.

بخش Audience از چه قسمت‌های تشکیل شده است؟

Growth: تمام فعالیت‌های مربوط به فالو و آنفالو کردن پیج شما در بازه‌های زمانی مختلف نمایش داده می شود.

Top Location: لوکیشنی را مشخص می کند که اکثر کاربران شما در آن محدوده متمرکز شده اند.

Age Range: متوسط سن کاربران شما را نشان می دهد وهمچنین نشان می دهد که چه تعداد از کاربران شما در کدام محدوده ی سنی قرار دارند.

Gender: درصد مرد و زن بودن فالوورهای ما را نشان می دهد. این که چند درصد از فالوورهای شما مرد و چند درصد از فالوورهای شما زن هستند.

Followers: در این بخش دو گزینه ی ساعت و روز وجود دارد که گزینه ی ساعت نشان می دهد که به صورت تقریبی در چه ساعتی فالوورهای شما بیشتر در اینستاگرام فعالیت می کنند و همچنین گزینه ی روز به ما می گوید که کاربران بیشتر چه روزهایی در هفته فعالیت می کنند.

2_ (Instagram Insights)ابزار آنالیز پست‌ها و مخاطبان

در ضمن، شما امکان بررسی آمار مربوط به هر یک از پست های خود را نیز خواهید داشت. البته باید به خاطر داشته باشید این تجزیه و تحلیل تنها دربرگیرنده پست‌های بعد از تغییر به Business Profile است.

Instagram ads)_3) تبلیغات اینستاگرام

قابلیت دیگر Business Profile سهولت در ایجاد تبلیغ است. یعنی شما می‌توانید هر یک از پست‌‌های صفحه اینستاگرامتان را تبدیل به یک تبلیغ بکنید (یا به اصطلاح آن را پروموت کنید). برای این کار کافیست روی پست موردنظرتان کلیک کرده و گزینهPromote را انتخاب کنید. البته این قابلیت در ایران فعال نیست.

Instagram ads)_3) تبلیغات اینستاگرام

چکیده:

اگر اکانت شما یک اکانت معمولی است ،ما در بالا به مواردی که آموزش بیزینس کردن اکانت اینستاگرام را شامل میشود پرداخته ایم ، همچنین اگر قصد دارید که از کسب درآمد اینستاگرام هم اطلاع پیدا کنید برای بیزینس اکانتتان به شما توصیه میکنیم که به مطالعه ی مقاله ی آموزش کسب درآمد از اینستاگرام بپردازید تا بتوانید بیزینس بهتری داشته باشید و در کل برای آموزش تخصصی اینستاگرام توسط اساتید مجرب به شما پکیج تخصصی کاپیتان اینستاگرام شو را به صورت انلاین و همچنین شرکت در کلاس های کاملا تخصصی را در شرکت پدیده تجارت با سال ها تجربه در این زمینه پیشنهاد میکنیم.

 

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد رای 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نظر دهید