در این آموزش می خواهیم از فریم ورک express استفاده کنیم و به آموزش و نصب Express.js میپردازیم و همچنان به مزایای آن و چگونگی نصب آن در ویژوال استودیو و کدهای آن اشاره میکنیم.
Express.js یک چارچوب برنامه وب برای Node.js است که این نرم افزار ویژگی های مختلفی را ارائه می دهد که باعث توسعه سریع برنامه کاربردی وب می شود. Express.js بر اساس ماژول میان افزار Node.js به نام middleware است که به نوبه خود از ماژول http استفاده می کند. بنابراین ، هر برنامه واسط مبتنی بر middleware نیز با Express.js کار خواهد کرد.
در حالی که اکسپرس نسبتاً مینیمالیستی است ، توسعه دهندگان، پکیج هایmiddleware سازگار را برای حل تقریبا هر مشکل توسعه وب ایجاد کرده اند. کتابخانه هایی برای کار با کوکی ها ، جلسات ، ورود به سیستم کاربر ، پارامترهای URL ، داده های POST ، هدرهای امنیتی و موارد دیگر وجود دارد. می توانید لیستی از پکیج هایmiddleware را که توسط تیم اکسپرس در Express Middleware نگهداری می شود (به همراه لیستی از برخی از بسته های محبوب شخص ثالث) پیدا کنید.
مزایای Express.js
۱. توسعه برنامه وب Node.js را سریع و آسان می کند.
۲. پیکربندی و سفارشی سازی آسان.
۳. به شما امکان می دهد مسیرهای برنامه خود را بر اساس روشها و آدرسهای HTTP تعریف کنید.
۴. شامل ماژول های مختلف میان افزار است که می توانید در صورت درخواست و پاسخ از آنها برای انجام کارهای اضافی استفاده کنید.
۵. ادغام آسان با موتورهای قالب های مختلف مانند Jade ، Vash ، EJS و غیره.
۶. به شما امکان می دهد خطایی را در استفاده از وسط نرم افزار تعریف کنید.
۷. ارائه فایلهای استاتیک و منابع برنامه شما آسان است.
۸. به شما امکان می دهد تا سرور API REST را ایجاد کنید.
۹. اتصال آسان با بانکهای اطلاعاتی مانند MongoDB ، Redis ، MySQL
نصب Express.js در ویژوال استودیو
در برنامه وب node.js ، یک برنامه وب ساده node.js را در ویژوال استودیو ایجاد کردیم. اکنون ، برای نصب Express.js ، روی پروژه MyNodejsWebApp کلیک راست کنید -> Install New npm Packages را انتخاب کنید.
کادر گفتگوی زیر را باز می کند.
اکنون در کادر جستجو عبارت “Express” را تایپ کنید. تمام بسته های شروع شده با اکسپرس را نمایش می دهد. آخرین نسخه Express.js را انتخاب کنید و کادر انتخاب گزینه Add to pack.json را انتخاب کنید و مطابق شکل زیر دکمه Install Package را بزنید.
بنابراین ، این بسته را در زیر پوشه node_modules ، بسته اکسپرس.js را در پروژه خود نصب خواهید کرد. همچنین در زیر به وابستگی برای Express.js اضافه می شود.
اکنون ، شما آماده استفاده از Express.js در برنامه خود هستید.
کد اکسپرس چیست؟
در یک وب سایت سنتی داده محور ، یک برنامه وب منتظر درخواست HTTP از مرورگر وب (یا مشتری دیگر) است. هنگامی که یک درخواست دریافت می شود ، برنامه مشخص می کند که چه عملی بر اساس الگوی URL و اطلاعات احتمالاً مرتبط با داده های POST یا داده های GET لازم است. بسته به آنچه مورد نیاز است ، می تواند اطلاعات را از یک پایگاه داده بخواند یا بنویسد یا سایر وظایف لازم برای برآوردن درخواست را انجام دهد. سپس این برنامه پاسخی را به مرورگر وب بر می گرداند ، غالباً بصورت پویا یک صفحه HTML را ایجاد می کند تا مرورگر با وارد کردن داده های بازیابی شده در متغیرهایی در قالب HTML ، نمایش دهد.
Express روشهایی را برای مشخص کردن اینکه چه عملکردی برای فعل HTTP خاص (GET ، POST ، SET ، و غیره) و الگوی URL (“Route”) استفاده می شود ، و روش هایی برای مشخص کردن موتور (“نمایش”) از موتور (الگوی) استفاده می کند ، که در آن قالب پرونده ها قرار دارند و برای ارائه پاسخ چه الگویی را باید استفاده کنند. برای افزودن پشتیبانی از کوکی ها ، جلسات و کاربران می توانید از پارامترهای POST / GET و غیره استفاده کنید. می توانید از هر مکانیزم دیتابیس پشتیبانی شده توسط Node استفاده کنید (اکسپرس هیچگونه رفتار مرتبط با بانک اطلاعاتی را تعریف نمی کند).
بخش های زیر برخی از موارد متداول را که هنگام کار با کد Express و Node مشاهده می کنید ، توضیح می دهد.
var express = require('express'); var app = express(); app.get('/', function(req, res) { res.send('Hello World!'); }); app.listen(3000, function() { console.log('Example app listening on port 3000!'); });
دو خط اول به () (وارد کردن) ماژول اکسپرس نیاز دارند و یک برنامه Express ایجاد می کنند. این شیء که به طور سنتی به عنوان برنامه شناخته می شود ، دارای روش هایی برای مسیریابی درخواست های HTTP ، پیکربندی میان افزار ، ارائه نمایش HTML ، ثبت موتور قالب و اصلاح تنظیمات برنامه است که کنترل کننده نحوه رفتار برنامه (مثلاً حالت محیط ، آیا تعاریف مسیر حساس به مورد هستند) ، و غیره.)
قسمت میانی کد (سه خط شروع شده با app.get) تعریف مسیر را نشان می دهد. متد app.get () یک عملکرد برگشتی را مشخص می کند که هر زمان درخواست HTTP GET با مسیری (‘/’) نسبت به ریشه سایت وجود داشته باشد ، فراخوانی می شود. عملکرد پاسخ به عنوان آرگومان از یک درخواست و یک هدف پاسخی استفاده می کند ، و به سادگی با ارسال () به پاسخ تماس می گیرد تا رشته ” Hello World!”
بلوک نهایی سرور را در پورت ‘۳۰۰۰’ راه اندازی می کند و نظر ورود را به کنسول چاپ می کند. با سرور در حال اجرا ، می توانید به localhost: 3000 در مرورگر خود بروید تا پاسخ نمونه را برگردانید.
در مقاله ها و آموزش های بعدی با ما همراه باشید
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای 0
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.