آیا دوست دارید شغلی راه اندازی کنید ، اما نمیدانید از کجا شروع کنید ؟ اطلاعات کافی برای راه اندازی استارت آپ خود را ندارید ؟ هر ساله صدها هزار نفر مانند شما رویاهای خود را به عنوان یک مالک کسب و کار به واقعیت تبدیل می کنند.در این عصر مدرن دیجیتال ، بسیاری از جوانان در حال برنامه ریزی برای شروع کار خود هستند. علی رغم فقدان تجربه کافی ، این جوانان دارای ایده های خلاقانه و عزم کافی برای تبدیل شدن به رئیس خود هستند. اما این کمبود تجربه می تواند رویای کارآفرینی آنها را به طور جدی تهدید کند و در صورت عدم برخورد صحیح ، می تواند آن را کاملا از بین ببرد.هر مشاغل تازه ای به زمان و سرمایه گذاری مالی نیاز دارد. سخت کوشی و تلاش مستمر با عزم راسخ برای انجام آن لازم است. اما جدا از این موارد زیادی وجود دارد که باید قبل از شروع راه اندازی استارت آپ در اصفهان به آنها توجه کنید ما در این مقاله از دپارتمان دیجیتال مارکتینگ پدیده لرن راه اندازی استارت آپ در اصفهان و هر آنچه که باید قبل از شروع بدانید پرداخته ایم ، و مطمعن هستیم در انتها شما پس از مطالعه چند قدم به راه اندازی استارتاپ خود نزدیک تر میشوید .
استارت آپ چیست؟
اصطلاح استارت آپ به یک شرکت دراولین مراحل فعالیت گفته می شود. استارتاپ ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می شوند که می خواهند کالایی یا خدماتی را تولید کنند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد. این شرکت ها به طور کلی با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می کنند استارتاپ شرکتی است که در مراحل اولیه تجارت است. تا زمانی که کسب و کار از کار بیفتد ، یک استارت آپ اغلب توسط بنیانگذاران آن تأمین می شود و ممکن است سعی در جذب سرمایه خارجی داشته باشد منابع مالی بسیاری برای استارت آپ ها شامل خانواده و دوستان ، سرمایه گذاران خطرپذیر سرمایه گذاری گسترده و وام ها است استارتاپ ها همچنین باید محل فعالیت خود و ساختار قانونی خود را در نظر بگیرند.
مراحل راه اندازی استارت آپ در اصفهان
محل
شرکت های نوپا باید تصمیم بگیرند که آیا تجارت آنها به صورت آنلاین انجام می شود ، در یک دفتر یا دفتر خانه یا یک فروشگاه. مکان به محصول یا خدمات ارائه شده بستگی دارد. به عنوان مثال ، ممکن است یک استارت آپ فن آوری که سخت افزار واقعیت مجازی را می فروشد ، به یک ویترین فیزیکی نیاز داشته باشد تا بتواند خصوصیات پیچیده محصول را به صورت رو در رو به مشتریان ارائه دهد.
ساختار قانونی
شرکت های نوپا باید در نظر بگیرند که چه ساختار قانونی برای نهاد آنها مناسب تر است. یک شرکت انحصاری برای موسس مناسب است که همچنین کارمند اصلی یک کسب و کار است. مشارکت یک ساختار قانونی مناسب برای مشاغل متشکل از افراد مختلفی است که دارای مالکیت مشترک هستند و ایجاد آنها نیز کاملاً ساده است. با ثبت نام یک شرکت تازه تاسیس به عنوان یک شرکت با مسئولیت محدود (LLC) می توان مسئولیت شخصی را کاهش داد.
منابع مالی
شرکت های نوپا اغلب با مراجعه به خانواده و دوستان و یا با استفاده از سرمایه گذاران خطرپذیر سرمایه جمع می کنند. این گروهی از سرمایه گذاران حرفه ای هستند که در تأمین بودجه استارت آپ ها تخصص دارند. سرمایه گذاری گسترده (Crowdfunding) به روشی قابل قبول برای بسیاری از افراد برای دسترسی به پول نقد مورد نیاز برای پیشبرد روند کار تبدیل شده است. این کارآفرین یک صفحه سرمایه گذاری جمعی بصورت آنلاین ایجاد می کند و به افرادی که به این شرکت اعتقاد دارند اجازه می دهد پول اهدا کنند.
استارت آپ ها ممکن است برای شروع فعالیت خود از اعتبار استفاده کنند. یک تاریخچه اعتبار کامل ممکن است به استارت آپ این امکان را بدهد که از خط اعتباری به عنوان بودجه استفاده کند. این گزینه بیشترین خطر را به همراه دارد ، به خصوص اگر راه اندازی ناموفق باشد. شرکت های دیگر برای کمک به رشد سوخت وام های کوچک را انتخاب می کنند. بانک ها معمولاً چندین گزینه تخصصی برای مشاغل کوچک در دسترس دارند – وام خرد یک محصول کوتاه مدت و کم بهره است که برای شرکت های نوپا طراحی شده است. برای احراز صلاحیت اغلب به یک برنامه تجاری دقیق نیاز است.
برای راه اندازی شرکت استارتاپی خود می توانید از این راهنما به عنوان طرح اصلی خود استفاده کنید
یک طرح تجاری تهیه کنید داشتن ایده یک چیز است ، اما داشتن یک طرح تجاری قانونی داستان دیگری است به زودی جنبه های مالی راه اندازی شرکت استارتاپی شما را مورد بحث قرار خواهیم داد ، اما واضح است که برای راه اندازی و راه اندازی مشاغل جدید به پول نیاز دارید یک طرح تجاری مناسب ، مزیت قابل توجهی به شما می دهد.
بنابراین چگونه می توانید یک طرح تجاری تنظیم کنید؟
به زبان ساده ، یک طرح تجاری شرح مکتوب آینده شرکت شما است
شما آنچه را که می خواهید انجام دهید و چگونگی برنامه ریزی برای انجام آن را بیان می کنید
به طور معمول ، این برنامه ها ۳ تا ۵ سال اول استراتژی تجارت شما را ترسیم می کنند
طرح کسب و کار باید اولین چیزی در لیست شما باشد زیرا شما برای کمک به شما در برخی از مراحل باقی مانده از آن استفاده خواهید کرد
بودجه مناسب را تأمین کنید
شما به سرمایه کافی نیاز دارید تا خود را از زمین خارج کنید
هیچ شماره جادویی وجود ندارد که برای همه مشاغل اعمال شود
هزینه های راه اندازی بدیهی است که از یک صنعت به صنعت دیگر متفاوت خواهد بود ، بنابراین شرکت شما ممکن است بسته به شرایط به بودجه کم و بیش نیاز داشته باشد.
برای یک استارت آپ کوچک و نیمه وقت که فاقد تجهیزات ، حقوق کارمندان یا سربار است نگران باشید ، ممکن است هزینه شما کمتر از ۱۰،۰۰۰ دلار باشد
هزینه های دیگر ممکن است میلیون ها دلار هزینه داشته باشد.
تفاوت استارتآپ با کسب و کارهای سنتی
استارتآپها با کسب و کارهای سنتی سه تفاوت عمده دارند. در زیر به توضیح این سه تفاوت میپردازیم.
۱_رشد و توسعه
استارتآپها به صورت مرحله ای رشد کرده و سپس به بلوغ میرسند. این بدان معناست که از مرحله پروراندن ایده تا مرحله عملی کردن و پا گرفت کسب و کار نوپا استارتآپها یک سیر تکاملی را طی میکنند. اما کسب و کارهای سنتی با تزریق سرمایه، کسب و کار جدید کلید میخورد و به مرحله فروش میرود. برای مثال اگر شما برای هدف حفظ محیط زیست محصول خاصی تولید کنید، برای آن انواع بازاریابی را نیر انجام دهید و سعی در افزایش آگاهی از محصول خود کنید، مشتریان خود را گسترش دهید و کسب و کارتان روز به روز رشد کند، شما مراحل یک استارتآپ را طی کردهاید. اما اگر با سرمایه خود، مغازهای اجاره کنید و در آن محصولات مختلف را بفروشید، کسب و کاری که راه انداختهاید یک کسب و کار سنتی است.
۲_مقیاس پذیری
همانطور که پیش تر در تعریف ذکر کردیم استارتآپها مقیاس پذیر هستند. برخی از افراد مقیاس پذیری و رشد را به جای یکدیگر به کار میبرند. اما رشد زمانی اتفاق میافتد که با توجه به گسترش کسب و کار همزمان نیاز به منابع بیشتری پیدا کنید. در این صورت ضریب درآمد افزایش چشمگیری نخواهد داشت و هر دو عامل با یکدیگر رشد داشتهاند. نمودار هزینهها و درآمد در کسب و کارهای سنتی خطی است. اما هنگامی که یک استارتآپ به مقیاس پذیری میرسد و در پی درآمد بیشتری است، منابع و هزینههای بیشتری متحمل نمیشود. این جمله به این معناست که تابع درآمد در نمودار هزینهها و درآمد یک تابع نمایی است.
۳_ریسک پذیری
استارتآپها اغلب یک روش درآمدزایی ریسک پذیر هستند. چون در هر مرحله ای از آن امکان شکست استارتآپ وجود دارد. چرا که استارتآپها دارای ریسک خارجی به علت عدم قطعیت (Uncertainty) دربارهٔ مشتریان، بازار و نیازهای بازار هستند و قبل از آنها کسی مسیری که آنها درصدد طی آن نبودهاست. برای پیشبرد تنها با آزمون و خطا میتوان به جلو حرکت کرد و بدون ریسک پذیری نمیتوان انتظار موفقیت از یک استارتآپ را داشت. در چنین شرایطی در صورت شکست استارتآپ میزان منابع استفاده شده در توسعه استارتآپ برابر با میزان هزینه ای است که به صورت ضرر مشخص میشود.
در کسب و کارهای سنتی اغلب ریسک و خطری این چنینی کسب و کار را تهدید نمیکند. ریسک در کسب و کارهای سنتی داخلی است چرا که فرد دربارهٔ محاسبه هزینه و مکان و شرایط ممکن است اشتباهی کند و قبل از آنها هزاران نفر این مسیر را رفته اتد. برای مثال یک فروشنده لوازم التحریر مسیری را برای کسب درآمد برنامهریزی میکند که سایر فروشندگان لوازم التحریر پیش از او رفتهاند.
کلام آخر:
ما مطمعن هستیم که شما ایده های بزرگی در سردارید پس در پیاده سازی ایده های خود شک نکنید . مشاوران ما از تیم پدیده با دغدغه های شما عزیزان کاملا آشناهستند زیرا هر روز از نزدیک با افرادی که ایده هایی برای شروع استارت آپ خود در نظر دارند و حتی مشاغل کوچکی که قصد رشد دارند همکاری می کنیم.
تیم پدیده با بهره گیری از چندین دهه تجربه و پیاده سازی ایده های فراوان ، با برگزاری جلسات مشاوره ای کلیات ایده شما را در نظر گرفته و متناسب با آن و شرایط بازار به گسترش و جزئی سازی راه اندازی استارت آپ در اصفهان شما میپردازد و در انتها در صورت تمایل قادر به پیاده سازی استارت آپ شما از صفرتا صد اعم از طراحی وب سایت اختصاصی ،طراحی اپلیکیشن ، طراحی بازی اندروید و … می باشد ، و همچنین تیم دیجیتال مارکتینگ پدیده مشاور و همراه شما در تجاری سازی ایده هایتان می باشد .
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای 0
اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.